tag:blogger.com,1999:blog-4187944008746758600.post4916654972756890183..comments2023-01-12T18:34:11.138+01:00Comments on Evee`s foodblog: Čiernobiely svetIvana Sladkovskáhttp://www.blogger.com/profile/11853465679087627329noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4187944008746758600.post-84595432504288424752012-07-28T23:32:10.289+02:002012-07-28T23:32:10.289+02:00Ďakujem, teším sa, že sa ti páči "galantný ja...Ďakujem, teším sa, že sa ti páči "galantný jazyk" :) no, do Chorvátska som sa veru chystala, no nevyšlo to...kvôli súťaži. Tak som poslala iba našich, samozrejme, vybavených dobrými radami a rezňami :)takže žiadny škandál, ani gastroprešľap, ale naopak. Odchádzam na mesiac preč, takže budem stagnovať aj ja, pokiaľ sa môj spoluadmin neopováži niečo napísať :)Ivana Sladkovskáhttps://www.blogger.com/profile/11853465679087627329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187944008746758600.post-52407871984231551462012-07-28T19:05:20.051+02:002012-07-28T19:05:20.051+02:00No Ivi, mám pocit, že tvoj blog by som si asi mala...No Ivi, mám pocit, že tvoj blog by som si asi mala prečítať celý – lebo v čase "krízy", kedy bloggeri stagnujú, sa na tom tvojom (vzhľadom na tvoj galantný jazyk ;-) dá veľmi skvele zbaviť. Je to super, ľúbi sa mi ako píšeš - ale, to som už určite spomínala. Aké bolo Chorvátsko? Fakt nebude žiaden škandál z cesty? Žiadne gastroprešľapy? Lebo tvoj dovolenkový príspevok ako keby ani nebol tvoj ;-) Šupni niečo, ja sa tak tešíím. Vážne!katka.hrncek-varhttps://www.blogger.com/profile/15099561703350867047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187944008746758600.post-13665813895416307212012-05-16T09:45:15.560+02:002012-05-16T09:45:15.560+02:00haha :) rožky alebo pečivo sa recykluje pomerne be...haha :) rožky alebo pečivo sa recykluje pomerne bežne- napríklad plnka do kuraťa stojí na rožkoch, karlovarský knedlík je v podstate celý z rožkov, do normálnej knedle sa rožok tiež pridáva, strúhanka je vlastne iba recyklovaný rožok, atď atď. <br />Cesto z rožkov je v podstate náhrada normálneho zemiakového cesta, ale to aj tvarohové- a ak to funguje, tak prečo nie?Ivana Sladkovskáhttps://www.blogger.com/profile/11853465679087627329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187944008746758600.post-80601982661541674092012-05-16T09:14:59.515+02:002012-05-16T09:14:59.515+02:00a kde je tvoje odhodlanie používať iba suroviny? r...a kde je tvoje odhodlanie používať iba suroviny? rožok predsa nie je surovina. a celý ten nápad z rožkovým cestom mi pripadá ako vystrihnutý z mimibazáru...<br />andreaAnonymousnoreply@blogger.com