Otázka dňa: Ako odfotiť steak, aby nevyzeral ako mŕtvy hlavonožec?
Odpoveď dňa: Mať pekne odkrojenú sviečkovú, dobré denné svetlo a photoshop. Postup som zvolila presne rovnaký, ako v predchádzajúcom príspevku o steakoch- potrieť oliváčom, 5-6 minút z každej strany na panvici (boli to takmer 4-centimetrové flákoty), alobal s marinádou, 10 minút v alobale. Výsledok nebol skvelý. Skvelý je slabé slovo!
Opäť som použila sviečkovú, ale tentokrát bola zo "steakovej" edície z Tesca, samozrejme, v zľave. Dobre viete, že proti zľavám na potraviny nemám nič, pokiaľ sú to, samozrejme, potraviny dobré. Dva steaky z írskej sviečkovice za 6 €? No nekúp to! Steakovému mäsu nevadí trocha dlhšie odležiavanie, skôr mu prospieva.
K steaku patrí čo? No hranolky!
Žranica jak svet.
Tags
alkohol
bazalka
bhut jolokia
brokolica
brownies
bryndza
bylinky
cesnak
cesto
cestovanie
cestoviny
cuketka
čína
dezerty
divina
Do`s and Don`ts
eidam
feferóny
fotky
frflanie
gaštany
gorgonzola
grilovanie
habanero
hovädzina
chili
internet
Inventory
jalapeňo
jar
káva
kitchen celebs
knedľa
knihy
konzervy
korenie
koriander
kryštalický hnus
kukurica
kuracie mäso
leto
mäso
mäsové výrobky
médiá
nákupy
nápady a rady
nápoje
news
noviny
ohavnosti
ochutnávačka
ovocie
paprika
parmezán
party food
pečenie
peklo
petržlen
pizza
polievky
raňajky
recepty
reštaurácie
rímsky hrniec
rozmarín
ryby
sezóna
sladkosti
steak
sviečková
šalát
šampanské
špargľa
tekvica
torty
tymián
vajcia
vegetariánske
vianoce
víno
vychytávky
web
WTF
zelenina
zemiaky
Vyhľadávať v tomto blogu
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Pekný kúsok, možno radšej bagetku namiesto hranoliek ale mäsko vyzerá fajn. A blog je prudko čitateľný :)
OdpovedaťOdstrániťĎakujem :) Osobne mám najradšej steak len so šalátom, pričom šťavu použijem ako dressing. Ale mali sme chuť na hranolky :D
OdpovedaťOdstrániťmnam, vypada to velmi dobre a to mi hned pripomenulo ze sme doma davno nerobily steaky :)
OdpovedaťOdstrániť