pondelok 20. februára 2012

Američania sú divní

Všeobecne známa vec, že. A okrem toho sú ešte aj sprostí, lebo žerú priemyselne vyrábané potraviny, namiesto toho, aby varili. Toto vás ale dostane do kolien. Ja sa šúľam ešte teraz.

http://www.thedailymeal.com/strangest-packaged-foods-all-time-slideshow?utm_source=huffington%2Bpost&utm_medium=partner&utm_campaign=strangest%2Bpackaged%2Bfoods

toto je odkaz na najdivnejšie balené jedlá všetkých čias. Pre tých, čo zle vidia, zľava: arašidové maslo v prášku (wtf?), kôprové nanuky, cheeseburger v plechovke, čokoládový nugát v plechovke, prasačie mozgy v mliečnej omáčke, sušené hovädzie (cikule?), slaninové mentolky, údený had, bravčové kožky do mikrovlnky, slaná limoška, sendvič v tube, celé pečené kura v konzerve (aj s vývarom!), žuvačka s príchuťou steaku, aligátorie mäso v konzerve, rastlinné sušené "mäso"

Tak naschvál, na čom z uvedeného by ste si pochutili? ;-)

4 komentáre:

  1. u nich je to cele naopak :) ja ani nechapem arasidove maslo, nieto este toto :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gsus!!! na toto sa ine povedat neda...ale velmi dolezita vec, u praskoveho arasidoveho masla: o 85% menej tuku ako u klasickeho ;DDD to ma neskutocne pobavilo!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak vieš, aou are what you eat- heslo američanov, teda menej tuku, menej faldov. Naifky. Pche.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Slaninové mentolky mi pripomínajú fazuľky všetkých chutí z Harryho Pottera...:-D btw. Pickles nie je kôpor, ale nakladačky (uhorky)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...