Neviem, neviem, zlato som videla aj vo fľaši alkoholu, aj na macarons, ale vždy to boli len malé kúsky, súvislú vrstvu na teplom rízku, tak to už fakt nie...Nuž, treba uznať, že pozornosť si vynútil, vraj sa mu zabalené rezníky aj celkom predávajú. V najhoršom prípade si nedojedené mäso zabalíte do fólie, šupnete do kabelky a fičíme ďalej. Zlatá fólia je tam len kvôli efektu. Osobne sa neprikláňam na stranu samoúčelných ozdôb, ale proti gustu žiaden dišputát, že. Viac sa o rezni v alobale de luxe dočítate na stránkach idnes.cz.
Tags
alkohol
bazalka
bhut jolokia
brokolica
brownies
bryndza
bylinky
cesnak
cesto
cestovanie
cestoviny
cuketka
čína
dezerty
divina
Do`s and Don`ts
eidam
feferóny
fotky
frflanie
gaštany
gorgonzola
grilovanie
habanero
hovädzina
chili
internet
Inventory
jalapeňo
jar
káva
kitchen celebs
knedľa
knihy
konzervy
korenie
koriander
kryštalický hnus
kukurica
kuracie mäso
leto
mäso
mäsové výrobky
médiá
nákupy
nápady a rady
nápoje
news
noviny
ohavnosti
ochutnávačka
ovocie
paprika
parmezán
party food
pečenie
peklo
petržlen
pizza
polievky
raňajky
recepty
reštaurácie
rímsky hrniec
rozmarín
ryby
sezóna
sladkosti
steak
sviečková
šalát
šampanské
špargľa
tekvica
torty
tymián
vajcia
vegetariánske
vianoce
víno
vychytávky
web
WTF
zelenina
zemiaky
Vyhľadávať v tomto blogu
piatok 25. decembra 2009
Trošku drahá svačinka
Pamätáte sa na časy, kedy nám mamy balili rezne na školské výlety do alobalu? Niečo podobné napadlo aj istého majiteľa reštaurácie z Dusseldorfu a vymyslel rezeň v alobale. Zlatom alobale. Na smaženom rezni s omáčkou sa vyníma fólia z čistého zlata. Jediný rozdiel spočíva v tom, že zlato sa je spolu s rezňom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára