piatok 16. júla 2010

Nové...

Nejakým nedopatrením som sa ocitla na akejsi predvádzacej akcii, kde samozrejme účinkovali fantastické hrnce a kuchynský robot za sto litri. Ale večera a darček sú pre mojich rodičov dobré stimulanty a ja som aj tak nemala čo robiť. Nuž, reku, pome.
A darček ma veľmi milo prekvapil! Toto:

Dva keramické nožíky a škrabka.
O keramických nožoch viem asi toľko, že ich netreba ostriť, sú veľmi tvrdé ale dajú sa rozbiť a hlavne že jeden taký nôž stojí toľko, čo celá súprava normálnych.
Samozrejme, že som ich hneď vyskúšala...vážení, nechcem tu nikomu robiť reklamu, ale to nejde. Sú totiž SUPER! Hladučké, ostré ako britva a dá sa s tým nakrájať asi fakt všetko. Chlieb odkrojilo bez jedinej omrvinky a slaninu to nakrájalo na úplne priesvitné plátky. Ňam. Ešte dúfať, že im tieto vlastnosti aj vydržia...

4 komentáre:

  1. Podla mna este dufat ze vam nepride o rok faktura na 300evri.. nepozeras lamparen ?:) darcek na predvadzackach nie je vzdy darcek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v takom prípade tento post zmažem a budem sa tváriť že nijaké nožíky nikdy neexistovali :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja z tychto keramickych nozov nejak uneseny nie som, jednak mi vadi ze su pre mna prilis lahke a subjektivne mam pocit akoby ani neboli o moc ostrejsie ako klasicke ocelove noze, ale chapem ze 100 ludi 100 chuti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keramicke noze su super. Netreba ich brat ako nahradu ocelovych. Slanina sa s nimi krajat da...ale samotna koza domacej udenej slaniny moc nie. Resp. da sa, ale clovek riskuje znicenie. Casom sa keramicky noz povystrbuje. Daju sa niekde brusit (udajne v Prahe), ale dnes uz tie ceny nie su az take vysoke ako pred par rokmi. Zelenina, ovocie bez kosok, maso bez kosti, ryby a podobne veci, to je parketa keramiky..takze v nasej kuchyni urcite miesto ma.

    P.S.: Za keramicku skrabku by som dal nobelovu cenu ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...