štvrtok 12. novembra 2009

Varené víno verzia 2.0- PUNCH

Minule sme varili červené víno s pomarančmi, čo je akási betaverzia klasického vareného čuča. Teraz prichádza niečo, čo celkom zmení vaše životy... Ale nie, robím si kozy ale určite neoľutujete, ak sa podujmete upgradovať "svařák" na vyšší level. 
Punču som varila asi 6 litrov na našej halloweenskej párty a zmizol v priebehu chvíle. Pripravte sa na to, že hostia vám vypijú úplne všetko. Recept je na jednu dávku. V obchode do košíka vložíme:

červené víno dva litre
pomarančový alebo jablkový džús
cukor
škoricu
rum hnedý tuzemák
čierny čaj

Keď máme všetko, začneme rovnako ako pri varení klasického vína- trochu vína povariť s korením, pridať zbytok. Ďalej prilejeme pol krabice džúsu, uvarený hrnček čaju (musí byť čierny a silný), necháme zovrieť a prilejeme rum. Do tohto punču sa hodia hrozienka ako do ničoho iného...ale predtým ich nasekáme a na noc namočíme do rumu. Šupa. Môžeme skúsiť aj pomaranče, sú tam super. Podávame teplé. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...