Chcem sa poďakovať všetkým Vám, ktorí ste si pridali môj blog medzi sledované. Veľmi ma to teší a vážim si to.
Ešte jednu vec som chcela, a síce to, že odteraz budete mať tú česť vídavať moje recepty aj na stránke www.receptiky.sk. Rozhodla som sa, že tento blog bude primárne slúžiť ako osvetový potrál, kde nájdete užitočné informácie, aby ste sa vedeli vyhnúť blafom a prípadne sa aj niečo naučili.
Samozrejme, obľúbená frflacia rubrika ostáva, a vďaka Vašej spolupráci sa môže rozrastať.
Stačí, ak mi na môj e-mail pošlete fotku, nejakého strašného stravovacieho omylu, ekologickej katastrofy na tanieri, alebo obyčajného blafu, ktorý ste niekde videli, či dostali. Môžete pripojiť krátky komentár a popis, naopak MUSÍTE uviesť zdroj fotografie -ak ste to fotili vy, alebo váš kamarát, uveďte meno, ak ste to našli na nete, tak pripojte link. Zatiaľ máme príjem na eve@centrum.sk, v prípade väčšieho záujmu zriadime novú adresu; twitteristi môžu fotku tvítnuť na môj účet @SuperEditrix.
Dúfam, že spoločne nájdeme cestu k osvieteniu!
Spread the knowledge!
Tags
alkohol
bazalka
bhut jolokia
brokolica
brownies
bryndza
bylinky
cesnak
cesto
cestovanie
cestoviny
cuketka
čína
dezerty
divina
Do`s and Don`ts
eidam
feferóny
fotky
frflanie
gaštany
gorgonzola
grilovanie
habanero
hovädzina
chili
internet
Inventory
jalapeňo
jar
káva
kitchen celebs
knedľa
knihy
konzervy
korenie
koriander
kryštalický hnus
kukurica
kuracie mäso
leto
mäso
mäsové výrobky
médiá
nákupy
nápady a rady
nápoje
news
noviny
ohavnosti
ochutnávačka
ovocie
paprika
parmezán
party food
pečenie
peklo
petržlen
pizza
polievky
raňajky
recepty
reštaurácie
rímsky hrniec
rozmarín
ryby
sezóna
sladkosti
steak
sviečková
šalát
šampanské
špargľa
tekvica
torty
tymián
vajcia
vegetariánske
vianoce
víno
vychytávky
web
WTF
zelenina
zemiaky
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára