štvrtok 24. mája 2012

Dokonalé brownies

Po tom, čo tento koláčik vychválili do neba aj moje blogerské kolegyne Anetka aj Táňa, musela som ísť jednoducho do toho. A odporúčam to aj vám. Ale pozor, ak to ponúknete komukoľvek, verte tomu, že žiadnym iným zákuskom túto bombu už neprekonáte a všetci ich budú od vás vyžadovať!



Môže za to Anetka, ktorej touto cestou ďakujem za recept na dokonalé šťastie, a v nepriamom dôsledku za húf kolegov, ktorí mi takmer otrhali ruky. Keď som im neskôr doniesla angel wings (recept bude), ohŕňali nosom a dožadovali sa pepermintových brownies. Recept na ne nájdete na anetkinom blogu.
http://anetagoesyummi.blogspot.com/2010/12/pepermintove-brownies-za-21-rokov-mojho.html

Konzistenciou brownies nepripomínajú koláč, ale skôr niečo extrémne sladké, ulepené a šialene kalorické. Osobne sú mi bližšie tieto american-style sladkosti. Z našich klasických koláčov sa skôr najete, ako ukojíte svoje chute na sladké. Z brownies stačí jeden-dva kúsky a lepíte sa až za ušami.

Iste vám je čudné, odkiaľ mám také super fotky. To som nefotila ja, ale môj kolega a profesionálny komentátor Ivan Szabó. Ak máte doma Dobrý rok od Liptáka, tak jeho fotografie určite poznáte :)

2 komentáre:

  1. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!

    som dojata!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som pepermintové brownies od Anetky robila už dvakrát a bolo vždy mňaaaaaaam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...