utorok 1. mája 2012

Prvomájová Giveaway!

Keďže súťaže sú na blogoch vjelice trendy, nesmiem ostať pozadu a na túto módnu vlnku radosti naskočiť tiež, hlavne keď toto je na mojom blogu príspevok s poradovým číslom 100!

Vlastne mi ani tak nejde o to, niekoho z vás potešiť. Dokonca ani výhra nesúvisí s jedlom ako takým, ale nejako vás motivovať musím.

Zaujímajú ma vaše návrhy, nápady a pripomienky, pretože chcem, aby ste ma čítali radi a chodili sem, ale musíte mi povedať, čo sa vám ľúbi najviac, a čo sa vám neľúbi vôbec.

Podmienkami účasti sú:
- sledujte ma cez blogger, twitter alebo facebook (nemusia byť všetky tri, stačí jeden spôsob)
- do komentára pod tento článok mi napíšte, čo sa vám na blogu páči, prečo sem chodíte (a ako často) a čo by ste zmenili, pridali, či ubrali. Pripojte mail, nech sa vám v prípade výhry mám kam ozvať, anonymné komentáre bez kontaktu nebudem akceptovať.

- súťaž končí pätnásteho mája, teda 15.5.2012 kedy vyžrebujem šťastného výhercu.

Výhrou je 2GB USB kľúč a mnou upečené čokoládovo-pepermintové cookies  ako bonus ;-)

6 komentárov:

  1. super nápad, čokoládovo pepermintové brownies by som naozaj chcela okoštovať .. s pečením trochu bojujem, tak by sa hodilo skúsiť nejaké fakt dobré :) a mne sa u teba strašne páči, píšeš spôsobom, ktorý sa mi veľmi dobre číta a prijala by som viac výchovných článkov, aj s vychytávkami k nákupom a aj sekcia WTF je celkom fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na blogu sa mi paci tvoj osobitny pristup a styl pisania, uvital by som viac tvojich food pokusov aj ked neboli uspesne :) a takisto sa mi pacia aj rozne blafy co raz za cas postnes. Jedine co ti navrhnem na zlepsenie je konecne vlastna domena a mozno troska jednoduchsi dizajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tvoj blog sledujem uz dlho, a priadala by som akurat tak viac receptov:) katarinabaskova@gmail.com

    ja by som prijala aj vyhru v podobe akehokolvek jedla!:)))takze sa tesim na tie mentolkovske!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa paci styl tvojho pisania, ziadne zdrobneniny (toho mam v robote az po krk)... a paci sa mi, ze otvaras ludom oci o slovenskej "gastronomii" :) mne sa pacia recenzie
    a chodim sem, ked mi facebook postne, ze cosi pribudlo
    geena@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. v podstate budem opakovat nieco v zmysle uz uvedenych prispevkov. sedi mi tvoj styl pisania, pacia sa mi kriticke aj poucne clanky...ked tak nad tym rozmyslam, na foodblogu mi recepty nechybaju vobec :) citam ta automaticky, ako sa objavi post na fb.
    info o vyhre: ivahar@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, na tvoj blog chodím tak často ako na dovolenku do Chorvátska. Ale páči sa mi tu rovnako.A zasmejem s rovnako ako pri "partičke". Páči sa mi, že je osobitý,proste tvoj,tak ako ťa poznám (vulgarizmy ja môžem, a nevadia mi ani v jedálnom lístku. Možno by som ho troška zjednodušil úvodnú stránku a zprehľadnil jednotlivé príspevky a orientáciu v nich. Ale inak FASA.
    PS: A tie TEBOU upečené čokoládovo-pepermintové cookies by som si dal hneď po niečom dobrom grilovanom v prievane na pohodlnej drevenej lavici .... Veď vieš.
    stefan.pecho@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...